BoostCamp – Sport – Elite & Pro

”Det funkar perfekt på träningen – men när det väl gäller, låser det sig….”

Förstå källan till DFT, kroppens reaktioner och börja arbeta med verktygen som skapar de bästa förutsättningarna i hur du bäst når ett optimalt mentalt tillstånd för att få ut maximal prestation, när du som mest vill ha den!

Att, när det väl gäller, behöva rida en felfri runda, göra matchens räddning, sätta den sista putten eller köra ikapp en tiondels-sekund inför en fanatisk publik gör oavsett idrottsform den mest intränade prestationen en aningen mer utmanande. En fråga som ofta dyker upp i den inledande sessionen är, -”Jag älskar min sport över allt annat, hur kommer det sig att jag ibland är beredd att lämna den, för att slippa må så dåligt när jag väl är i det..”?

Vi arbetar med ett antal konkreta metoder för att förstå källan till ens nervositet, [ eller D.F.T ”DetFörändradeTillståndet” som vi väljer att kalla det ] kroppens naturligt förprogrammerade reaktioner och varför vi alltför ofta får en känsla av att kroppen motarbetar oss ”när det väl gäller”.

Vi skapar insikter i hur du bäst når ett handlingskraftigt mentalt tillstånd och på så sätt oftare kunna ta fram din optimala prestationsnivå när – Du – vill göra det och inte bara när det ”är en sådan dag”. När allt faller på plats – är det en fantastisk skön känsla att känna att du själv styr processen i att nå ett framgångsrikt resultat. Att bygga framgång baserat på medvetna val stärker vår förmåga att fortsätta skapa bästa förutsättningar för nya framgångar!

De olika BoostCampSport-modulerna ger dig ett unikt och individanpassat koncept efter behov, nivå och mål. Med rätt BoostCampSport-modul i kombination med professionell coaching skapar vi din personliga ”verktygslåda” samt ett bestående intresse att på ett nyfiket sätt utveckla dig i hur du som tävlingsmänniska, oavsett ålder, optimalt kan förvalta dina idrottsliga förutsättningar i din strävan mot utsatta mål och helst – bortom dem.

Kontakta oss

Lämna detta fält tomt